Kuinka voittaa kolikkopelissä Arabian Nights

Arabian Nights on Net Entertainmentin huippusuosittu kolikkopeli, jossa pelaajia erityisesti houkuttelee progressiivinen päävoitto. Voittojen puolelle pääseminen pelissä ei ole mikään vaikea saavutus, kun tekniikan tietämys ja pari pikku niksiä ovat takataskussa jo valmiina pelin aloittaessasi. Kerää tästä mukaasi vinkit parhaaseen pelikokemukseen.

Progressiivinen päävoitto ja maksimipanos

Jos harkitset pelin pelaamista progressiivisen päävoiton vuoksi, on hyvä tietää tämä ennen pelin aloittamista: päävoiton voi voittaa vain ja ainoastaan silloin, jos pelissä on maksimipanokset mukana. Suuria voittoja tavoittelevan on siis varauduttava myös pelaamaan suurilla panoksilla. Kyseinen maksimipanos pelissä on 5 euroa kierrosta kohti. Tämä on kuitenkin pieni summa verrattuna useiden muiden progressiivisten päävoittopelien maksimipanokseen. Maksimipanoksella panostat kaikille kymmenelle voittolinjalle, joten pienempienkin voittojen sattuminen kohdalle on erittäin todennäköistä.

Helpoimmin pääset pelaamaan maksimipanoksella klikkaamalla Max Bet -painiketta, joka lataa peliin suoraan maksimipanoksen ja aloittaa kierroksen saman tien. Pienemmillä panoksillakin pelatessa on mahdollista yltää upeisiin voittoihin: millä tahansa muulla, kuin maksimipanoksella pelatessa maksimivoitto on 10 000 kolikkoa. Mutta suurimmista suurimpaan voittoon, progressiiviseen päävoittoon tähdätessäsi pidä huolta, että panoksesi ovat maksimissaan jokaisella kierroksella.

Pelaa progressiivisella päävoitolla maksimaalisen päävoiton takaamiseksi

progressive-jackpotArabian Nights -kolikkopelin teoreettinen palautusprosentti progressiivisella päävoitolla 95,2% ja ilman päävoittoa vain 90,6%. Tämä tarkoittaa, että päävoitolla varustettua versiota pelistä pelatessasi palautusprosentti on jopa 4,6% isompi, kuin ilman päävoittoa pelattaessa. Vaikka palautusprosentti onkin teoreettinen, eikä sitä voi soveltaa yksittäisiin pelikierroksiin, on teoriassa voitokkaampaa pelata päävoitollista peliversiota kuin päävoitotonta.

Lue pelin säännöt huolella

Mikään ei pilaa pelissä menestymistä pahemmin, kuin pelin sääntöjen lukematta jättäminen. Säännöt pääset lukemaan klikkaamalla pientä kysymysmerkki-painiketta peliruudun vasemmassa alakulmassa. Säännöt selittävät seikkakohtaisesti pelin kulun, eri merkkien tarkoitukset ja kolikon arvot. Kannattaa tarkistaa myös maksutaulukosta eri voittoyhdistelmien arvot, jotta tiedät mihin keskittyä keloilla.

Muista, että Arabian Nights -pelissä ilmaiskierroksille vievä scatter on taikalamppu ja pelin wild on rubiinia pitelevä arabialainen prinssi.