Muita Arabian Nights -tyylisiä kolikkopelejä

Arabian Nights -kolikkopeli on hauskaa pelattavaa. Jos nautit pelin pelaamisesta, kokeile esimerkiksi yhtä seuraavista peleistä.

Arabian Charms (Barcrest)

Arabian-Charms-(Barcrest)Barcrestin Arabian Charms on joiltain osin hyvin samanlainen kuin Net Entertainmentin Arabian Nights. Arabian Charmsissa on nimestäkin päätellen sama Arabia-teema, joka näkyy pelin pelimerkeissä keloilla. Arabian Charms -pelissä on 20 voittolinjaa. Ainut, mikä pelistä jää puuttumaan, on progressiivinen päävoitto.

Pelissä on sen sijaan mukana mysteeribonus, jonka voi voittaa sattumanvaraisesti pelissä milloin tahansa. Pelissä on mukana myös bonuspeli, joka Arabian Nights -pelistä puuttuu. Arabian Charms -pelin pääävoitto on 250 000 euroa.

MegaFortuneDreams (Net Entertainment)

Jos Arabian Nights -pelissä parasta sinusta oli progressiivinen päävoitto, niin on olemassa myös monia muita progressiivisella päävoitolla varustettuja kolikkopelejä. Kokeile esimerkiksi MegaFortuneDreams -kolikkopeliä. Tämän Net Entertainmentin valmistaman kolikkopelin teemana on kaikki se, mitä voisit tehdä voittaessasi pelin päävoiton. Teema näkyy erityisen vahvasti pelin keloilla: limusiineja, huvipursia, kalliita koruja ja sikareita sekä shampanjaa ja konjakkia vilisee keloilla ohitsesi ja muodostaa hyvällä tuurilla voittoyhdistelmiä.

Pelissä on 30 voittolinjaa ja jopa kolme progressiivista päävoittoa! Peli sopii erityisesti suurilla panoksilla pelaaville, sillä pelin maksimipanos on 80 euroa. Pelissä on mukana myös bonuspeli, scatter, ilmaiskierroksia ja wild-pelimerkki.

CosmicFortune (Net Entertainment)

CosmicFortune-(Net-Entertainment)Innostuitko progressiivisista päävoitoista? Tässä jackpot-pelien kuningas: Net Entertainmentin CosmicFortune -kolikkopelissä on jopa huikeat 5 päävoittoa, joista suurin on jopa ällistyttävät 1 470 000 kolikkoa! Pelin teema poikkeaa Arabian Nights -pelistä huomattavasti, mutta päävoiton kalastelijalle tämä ei menoa hidasta. CosmicFortune -pelin maksimipanos on 75 euroa. Pelissä on mukana upeita bonusominaisuuksia: kaksi bonuspeliä, vapaita pudotuksia, vyöryvät kelat, wild, scatter ja ilmaiskierroksia. Kun Arabian Nights -peliä on pelattu jo tarpeeksi, hyppää seuraavalle tasolle ja kokeile CosmicFortunea.